Zi de sarbatoare locala, de Rusalii, in comuna Dobrotesti

Sarbatoare locala Dobrotesti

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De Rusalii, la Dobrotesti, mii de oameni au sarbatorit impreuna "Ziua comunei". De la amiaza si pana in miez de noapte, dogenii au avut parte de un spectacol maraton organizat de administratia locala. Nu au lipsit nici oficialitatile care au tinut sa-i felicite pe locuitorii comunei Dobrotesti, de ziua lor.

Duminica Rusaliilor a fost prilej de dubla sarbatoare pentru locuitorii comunei Dobrotesti. Mii de oameni au fost prezenti la specatcolul maraton oferit de administratia locala cu ocazia sarbatorii locale "Ziua comunei". Zeci de artisti locali, dar si cu renume au urcat pe scena amplasata in spatiul generos al parcului din centrul localitatii.
Desi pret de cateva minute, in mijlocul dogenilor s-au aflat Adrian Gadea, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, prefectul judetului, Florinel Dumitrescu si primarul municipiului Rosiorii de Vede, oficialii prezenti la sarbatoarea locala au preferat sa se plimbe prin multime, sa discute cu oamenii decat sa urce pe scena pentru a-si transmite mesajele, ca in alti ani. Petrecerea a durat pana in miez de noapte in compania artistilor invitati la eveniment.