Zilele Alexandriei au debutat cu o serie de concursuri

Concursuri

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copii, tineri dar si varstnici, au luat parte astazi la o serie de concursuri organizate de catre primaria Alexandria, cu ocazia zilelor municipiului. Astazi au avut loc competitii de sah, badminton, sarituri libere dar si tenis.

Competitiile sportive organizate de catre muncipalitatea alexandreana cu ocazia zileleor municipiului, au debutat de astazi. Astfel copii, tinerii si persanele varstnice au putut participa la competitii de sarituri libere, in saci, badminton. Acesta s-au desfasurat dupa un regulament stabilit.
Copii care au luat parte la competitiile de sarituri in sac, badminton si sarituri libere, s-au aratat incantati de initiativa. Aceastea fiind pe placul lor.
Si concursul de sah a avut parte de participanti. In total la cele 4 categorii de varsta au luat startul 24 de concurenti. Ca orice competitie, si sahul a avut cateva reguli pe care candidadtii le-au respectat.
Potrivit organizatorilor premierea castigatorilor la toate concursurile va avea loc pe data de 30 august incepand cu ora 17 pe stadionul municipal. Deasemenea acestia au declarat ca vor fi premiati doar primii 3 castigori de la fiecare competitie.