Zimnicea va sarbatori maine Ziua orasului

Pregatiri pentru ziua orasului

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevi de la toate scolile  din Zimnicea vor prezenta maine, de ziua orasului, un program artistic de dansuri populare specifice zonei, ei urmand sa deschida ce-a doua parte a programului dedicat  zilei de 1 iunie . Sub genericul “Copiii orasului Zimnicea danseaza popular in anul centenarului”, programul se doreste o pledoarie pentru redescoperirea si cultivarea traditiilor autentice romanesti.

 “Copiii orasului Zimnicea danseaza popular in anul centenarului”, programul care va deschide cea de-a doua parte a zilei de 1 iunie, zi care coincide cu ziua orasului. Astazi au fost stabilite ultimele detalii ale programului ce se doreste o pledoarie pentru cunoasterea si valorificarea traditiilor autentice romanesti, in cazul tinerilor zimniceni, prin dansul popular.
Miscari si ritmuri populare, dar nu numai. Spectatorii vor putea urmari maine o serie de dansuri puse in scena de elevi de la toate scolile orasului.
1 IUNIE, sarbatoarea orasului Zimnicea , va incepe maine la orele 9.00 ale diminetii. Din programul zilei nu vor lipsi nici anul acesta intrecerile sportive,desenele pe asfalt,  sau serbarile scolare. Dupa o pauza la orele amiezii, sarbatoarea zilei orasului va continua cu partea a 2-a, incepand cu orele 17.00. Parada costumelor eco, dansuri populare, premierea elevilor cu cele mai bune rezultate , sunt doar cateva dintre evenimentele programate pentru ziua de maine. Seara va aduce pe scena din piata centrala concerte de muzica populara si muzica usoara. Atractia serii va fi fara indoiala trupa Cargo, asteptata sa concerteze maine seara in piata centrala a orasului Zimnicea.