Ziua comunei Dobrotesti

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminica Rusaliilor este pentru locuitorii comunei Dobrotesti prilej de dubla sarbatoare. Este al patrulea an cand de Rusalii, la Dobrotesti se sarbatoreste Ziua comunei, un eveniment ce in acest an a cuprins  un moment memorabil, conferirea titlului de cetatean de onoare al comunei, studentei Aura Ion, victima tragediei aviatice din Apuseni, cu radacini in aceasta comuna teleormaneana.

Duminica, la Dobrotesti a avut loc ce-a de-a patra editie a Zilei comunei, eveniment special in viata localitatii care a beneficiat si in acest an de un program generos si variat sustinut de formatiile locale si  artistii profesionisti invitati.
Cel mai emotionant moment a fost cel in care studenta Aura Ion victima tragediei din Apuseni a primit titlul de cetatean de onoare  oferit de Primaria si Consiliul local al comunei Dobrotesti. La ceremonie au participat tatal si fratele Aurei Ion, reprezentantul Institutiei Prefectului judetului Teleorman, consilieri locali si cetateni ai localitatii care au pastrat un moment de reculegere in memoria studentei cu radacini in aceasta comuna teleormaneana.
Pe scena amplasata in parcul central  au urcat duminica  seara interpreti indragiti de muzica populara si o trupa in mare voga Narcotic Sound, iar de la final nu a lipsit focul de artificii, moment spectaculos savurat de intreaga suflare a comunei.