Ziua comunei Scrioastea la a XI-a editie

Ziua comunei Scrioastea

Evenimente

Ziua comunei Scrioastea, sarbatoare tradiționala ce are loc pe 15 august,a ajuns in acest an la editia cu numarul 11. De partea artistică a evenimentului s-a ocupat edilul localitatii care si-a asumat si rolul de prezentator al spectacolului menit sa acopere toate gusturile scriostenilor in materie de muzica.

La Scrioastea se pastreaza traditia instituita in urma cu 11 ani de administratia locala de a sarbatori ziua comunei  pe 15 august, Evenimentul organizat cu acest prilej le ofera cateva ore de voie buna oamenilor din localitate dar si celor din imprejurimi amatori de distractie. In acest an, la Ziua comunei Scrioastea au fost invitati Marcela Fota, Alessia, Sorina Ceugea si Danezul.
Marea atractie a serii a fost recitalul indragitului interpret Nicu Paleru care a incantat publicul cu catecele sale de petrecere.
Spectacolul s-a incheiat cu un impresionant foc de artificii care a luminat cerul minute in sir, dar distractia a continuat pana dupa miezul noptii la terasele cu mici si bere rece, ca la orice petrecere romaneasca.