Ziua Pompierilor, sarbatorita de pompierii militari teleormaneni

Ziua Pompierilor din România

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In data de 13 septembrie se sarbatoresc 171 de ani de la „Bătălia din Dealul Spirii”. Pentru marcarea acesteia, conducerea ISU Teleorman a organizat o serie de actiuni.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „A.D. Ghica” Teleorman, au organizat pentru sarbatorirea a 169 de ani de la „Bătălia din Dealul Spirii” şi a „Ziua Pompierilor din România”, mai multe actiuni. In acest sens, astazi,  a avut loc ceremonialul militar-religios. Actiunea a inceput prin prezentarea onorului si intonarea imnului national.
Prefectul  judetului Teleorman a dat citire mesajului premierului Romaniei. 
Si autortatile locale au transmis un mesaj pompierilor teleormaneni.
Tot cu ocazia zilei de 13 septembrie, mai multi subofiteri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta A.D.Ghica Teleorman au fost avansati in gradul urmator, inaintea expirarii stagiului minim in grad.  Dupa ceremonial, pompierii alecandreni s-au deplasat cu tehnica din dotare pe platoul de la finante.
Bucurosi de revederea cu pompierii copiii s-au plimbat cu senilata, s-au aurcat in autoscara de salvare de la inaltimi, au simulat stingerea unui incendiu. Pentru o zi copiii au luat locul pompierilor in autospecialele de interventii.