Ziua Veteranilor de Razboi, sarbatorita si la Alexandria

Ziua veteranilor

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In fiecare an, la data de 29 aprilie se marcheaza ziua veteranilor de razboi. In acest sens, astazi, la monumentul eroilor din al doilea raboi mondial a avut loc un ceremonialul civil, militar si religios.

Reprezentitii Institutiei Prefectului Teleorman, Consiliului Judetean Teleorman, Primariei Municipiului Alexandria, Garnizoanei Alexandria, Episcopiei Alexandriei si Teleormanului, au organizat astazi, incepand cu ora 10:00, la Monumentul Eroilor din al Doilea razboi Mondial, din Municipiul Alexandria ceremonialul civil, militar si religios consacrat sarbatoririi Zilei Veteranilor de Razboi. Dupa prezentarea onorului, preotii au oficiat o slujba religioasa.
Dupa finalizarea acestei, au fost rostite alocutiuni.
La finalul ceremoniei, reprezentantii autoritatilor publice judetene si locale, ai filialelor partidelor politice, grupurilor parlamentare, ai serviciilor publice deconcentrate, operatorilor economici, ai sindicatelor si organizatiilor nonguvernamentale, reprezentantii filialelor veteranilor de razboi, filialei cadrelor militare in rezerva si in retragere, ai revolutionarilor, au depus coroane si jerbere de flori.