Gabriela Rotaru

Magistratii teleormaneni s-au alaturat coligilor din intrega tara si protesteaza. Motivul pentru care actul justitiei din este periclitat in aceasta perioada il reprezinta taierea pensiilor speciale.

Protest grefieri

Aproximativ 50 de angajați în sistemul de justiție teleormanean au protestat, astăzi, împotriva abrogării pensiilor de serviciu acordate, în prezent, grefierilor. Timp de 30 de minute, grefieri și-au spus nemulțumirile în fața Tribunalului Teleorman, alaturi de ei s-au aflat si judecatorii.

Eugen Pîrvulescu

Chiar în ziua când s-a votat Guvernul Orban, în spațiul public au apărut informații cu privire la un dosar penal instrumentat de DNA, în care președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu este urmărit penal pentru cupărare de influență. Întrebat despre acest subiect, politicianul a negat orice implicare.

Infractiuni economice

10 perchezitii domiciliare, 11 mandate de aducere executate, mai multe bunuri și înscrisuri ridicate în vederea cercetărilor, 5 persoane reținute la nivelul I.P.J Teleorman. Acesta este bilanțul unei acțiuni de amploare organizate pe raza mai multor județe în dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

Barbat retinut

Echipe mixte de polițiști și jandarmi au descins, vineri-dimineața, la domiciliul principalului suspect în cazul celor două femei agresate și tâlhărite în Alexandria, săptămâna trecută și au reținut un bărbat. Potrivit primelor informații, acesta a fost identificat în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și pe baza nor informații obținute de polițiști.

Deseuri medicale

La data de 10.09.2019, în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivişi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice şi Serviciului de Investigaţii Criminale Teleorman, sprijiniţi de specialişti din cadrul I.G.P.R. Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de „neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţii de colectare, tratare, transportşi eliminare a deşeurilor periculoase”, faptă prev. şi ped. de art. 63 alin 1, lit. b, din Legea211/2011.

Mai multe articole...