In dimineata acestei zile au avut loc mai multe descinderi

Perchezitii in Alexandria

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Descinderi, in dimineata zilei de astazi, in Teleorman. In cadrul lor s-a urmarit depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii.

In dimineaţa zilei de 5 iunie, pentru prevenirea situaţiilor de folosire ilegală de armament şi depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în cooperare cu Biroul de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Alexandria, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza localitatilor Alexandria şi Poroschia. Acţiunea a vizat punerea în executare a 9 mandate de percheziţii domiciliare, cu mandate emise de instanţă, în 3 dosare penale aflate în lucru la serviciul de specialitate al inspectoratului.
Echipele de poliţie judiciară continuă cercetările în dosarele penale constituite pentru infracțiuni prevazute de Cod Penal, sub coordonarea parchetului competent, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor comiterii faptelor şi formelor de vinovăţie, a implicării participanţilor, individualizării şi dispunerii măsurilor legale.