Jandarmul Cristian Pârvu a demonstrat ca are simt civic

Cristian Pârvu

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu de putine ori, oamenii legii, dau dovada de simt civic. Asa s-a intamplat, in aceste zile cand aflat in timpul sau liber, plutonierul major Cristian Pârvu, a ajutat la prinderea unei femei ce furase dintr-un magazin din Alexandria.

Si colegii acestuia, ce desfasoara serevicul de paza si protectie la Tribunalul Teleorman, au reusit sa inapoeze o suma de bani pierduta de un angajat al institutiei. Daca in cazul fetei batute intr-un bar din statiunea Straja, jandarmul prezent nu a intervenit, in Teleorman, oamenii legii dau dovada de simt civic. Este cazul plutonierului major Cristian Pârvu, care aflat in timpul liber, a intervenit pentru a prinde o femeie care furase dintr-un magazin. Pentru a o imbiliza pe acesta, jandarmul a fost nevoit sa alerge dupa ea cam 50 de metrii.
Si colegii acestuia, ce desfasoara serviciul de paza si protectie in cadrul Tribunalului Teleorman, au rezolvat un caz. La acestia s-a prezentat o persoana, care a declarat ca a gasit pe holurile intitutiei o suma de bani. In acel moment jandarmii au luat primele masuri, iar in baza un unui proces verbal au retinut banii, dupa care au inceput cercetarile. In urma verificarilor, a reiesit faptul ca banii pierduti apartineau unei angajate a institutiei, care a si reintrat in posesia lor. Drept multumire, cea care ii pierduse, a trimis conducerii Inspectoratului judetean de jandarmi o scrisoare de multumire.
De asemenea, in aceste zile echipele mobile de jandarmi , au fost nevoite sa intervina la cateva incidente.
In total , au fost aplicate 25 de snactiuni contraventionale, dintre care 14 avertismente si 33 de amenzi, in valoare totala de 5450 lei.