Mai bine de 7 ore a fost audiata tanara care sustine ca a fost violata si sechestrata

Ema

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tanara care joi dimineata a sunat la 112 sustinand ca este sechestrata si ca a fost violate intr-un apartament din Alexandria a depus vineri plangere penala impotriva tanarului. Aceasta a fost audiata mai bine de 7 ore, tot vineri a fost dusa si la Medicina Legala pentru a fi scos certificatul constatator.

Ceea ce se dorea a începe  ca o poveste de dragoste între doi tineri s-a încheiat cu apeluri la 112, plângeri penale și ore întregi de audieri. Joi dimineață, în jurul orei 06:00, o tânără de 19 ani din comuna Salcia, județul Teleorman, a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Alexandria de un tânăr care și abuzase sexual de a. Cei doi protagoniști se întâlniseră cu câteva săptămâni în urmă  la un botez și, între timp, au tot ținut legătura pe internet. Cu o seară înainte ca fata să sune  la 112 s-au revăzut , susține fata. După o petrecere în familie, cei doi au ajuns în apartamentul pe care părinții băiatului îl au în Alexandria. Acolo, povestește fata, a fost violată și nu a mai fost lăsată să plece. După ce tânărul a adormit, fata a reușit să găsească o factură cu adresa apartamentului și a sunat imediat  la 112.
În cursul zilei de vineri, tânăra a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru viol și sechestare.
Fata  a fost audiată mai bine de șapte ore de polițiștii alexăndreni și i s-a efectuat examenul medico-legal. În ceea ce privește pe tânăr, momentan acesta nu a fost chemat la audieri, cazul fiind preluat de către un procurpr de pe lângă Parchetul Judecătoriei Alexandria.