Perchezitii de amploare la Serviciul Rutier si Serviciul Inmatriculari

Politia circulatie

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În această dimineaţă procurorii DNA au efectuat percheziţii în 11 locaţii din judeţul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar de fapte de corupție comise în 2015.

O astfel de grupare care oferea carnete auto fără susținerea examenelor a mai activat între 2006 și 2008 în Argeș. Fabrica de permise false era coordonata, spun procurorii DNA, chiar de către şefi din Poliţia Rutieră. Sunt vizați, conform unor surse judiciare, un procuror, șeful Poliției Rutiere Teleorman, subordonați ai acestuia, iar cercetările se referă la fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere.

Conform comunicatului de presa al DNA, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost  efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Comisarul Dan Dobre este șeful Serviciului Poliției Rutiere din Teleorman si conform ultimei sale declarații de avere acesta a câștigat peste 66 000 de lei în ultimul an, deține un Mercedes și un apartament în Alexandria.