Presedintele PNL Teleorman acuzat de cumparare de influenta

Eugen Pîrvulescu

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Chiar în ziua când s-a votat Guvernul Orban, în spațiul public au apărut informații cu privire la un dosar penal instrumentat de DNA, în care președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu este urmărit penal pentru cupărare de influență. Întrebat despre acest subiect, politicianul a negat orice implicare.

Încă din anul 2018, Pîrvulescu a fost înștiințat de organele de cercetare penală cu privire la faptul că se află în derulare un dosar care îl vizează. Este vorba despre faptul că pentru a câștiga un proiect de alimenatre cu apă în localitățile Olteni și Perii Broșteni, politicianul i-a oferit primarului de la acea vreme, Emil Mărcușanu, unul dintre edilii PSD, un bolid de lux, ce aparținea firmei condusă de senator. Referitor la acest subiect, președintele PNL Teleorman a făcut câteva precizări la ultima conferință de presă organizată săptămâna trecută.
Politicianul nu se sperie de acest dosar și spune că nu este vizat în mod direct, cu toate că în 2010 când, firma pe care o conducea a câștigat proiectul respectiv (cu mențiunea că, potrivit anchetatorilor nici la această dată alimentarea cu apă în cele două sate nu s-a realizat) nu era implicat în politică. Potrivit datelor din dosar, lucrările respective ar fi constat primăria Olteni un milion de euro.