Procurorii DNA au descins din nou la Protectia Copilului

Perchezitii DNA

Justitie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins din nou la Directia pentru Protctia Copilului Teleorman. Tot acestia au mai luat cu asalt aceasi institutie in urma cu aproximativ un an, atunci lasandu-se cu arestari si condamnari.

Acum se pare ca acestia s-au canalizat asupra unor acte contabile. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, au luat din nou cu  asalt, ieri, Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Daca in urma cu un an, cand aceeasi procurori au venit la Protectia Copilului, au dat dispozitie ca usile si portile acesteai sa fie inchise si numeni sa nu paraseasca cladirea, de aceasta data lucrurile au stat altfel, angajatii au putut parasii cladirea la terminarea programului.
Potrivit declaratiile facute de catre actualul director al Protectiei Copilului, in presa scrisa verificările acestora au fost  canalizate asupra unor acte contabile. De altfel, procurorii DNA au fost şi la domiciliul fostului director interimar, Rodica Miloş. Daca anul trecut DNA  a dat comunicat de presa referitor la descindere, acum s-a asternut tacerea. Biroul de presa al institutiei centrale a tacut malc. Va reamintim ca in 2014 au fost facute cercetari privind acte de coruptie, iar la acea vreme cea care conducea Protectia Copilului, se declara nevinovata.
In urma cercetarilor aceasta a fost gasita vinovata de catre DNA. Daca atunci au gasit un vinovat, asteptam si acum sa vedem ce se va intampla, si poate vor face publice informatiile asa cum au procedat in urma cu un an.