Groapa de gunoi improvizata la marginea comunei Crangeni

Gunoi menajer

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Crangeni, in timp ce in comuna se lucreaza intens la pietruirea ulitelor si alte amenajari specifice de sezon, la marginea satului se ridica gramezi de gunoi, improspatate periodic de localnici. Este o practica veche sa se depoziteze gunoiul de grajd pe marginea drumului dar tot aici ajunge si o parte din gunoiul menajer.

La iesire din comuna Cringeni, pe marginea soselei zac mormane de gunoi, in mare parte gunoi de grajd dar si resturi menajere. Chiar daca gunoiul este ridicat in fiecare saptamana de firma Polaris, cu care primaria are contract, oamenii continua sa aduca la marginea localitatii tot ce le prisoseste prin gospodarie. Problema este cunoscuta la nivelul autoritatilor locale dar nu s-a reusit eliminarea ei in totalitate, sustine edilul comunei.

Desi localnicii stiu ca nu e bine nici pentru ei nici pentru mediul inconjurator sa arunce gunoiul oriunde continua sa faca acest lucru, in plina zi fara nici o problema. Comuna Cringeni nu este singura localitate din Teleorman unde gunoiul inca se depoziteaza pe marginea drumului sau pe camp, aproape peste tot exista astfel de probleme si obiceiuri vechi de care oamenii nu s-au debarasat.