Mai multe strazi din Rosiori au fost incluse in traseul de colectare a gunoiului

Gunoi

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Odata cu introducerea taxei de salubrizare pentru rosiorenii care nu au contract cu firma de colectare a deseurilor menajere toti cetatenii municipiului Rosiorii de Vede vor beneficia de acest serviciu.

De la 1 ianuarie 2015, in municipiul Rosiorii de Vede a fost instituita taxa de salubrizare pentru contribuabilii persoane fizice care nu au incheiat contrat cu firma Polaris care se ocupa de colectarea deseurilor menajere. Instituirea taxei ii include in programul operatorului si pe cetatenii din zona Bulevardului comercial si strazile adiacente de unde gunoiul se ridica in anumite zile ale saptamanii.
Pana acum, bulevardul Comercial era invadat de resturile menajere aruncate la intamplare de cei care nu beneficiau de serviciile operatorului care colecteaza deseurile menajere de la populatie. Pe aceasta cale, autoritatile locale fac un apel la cetatenii din zonele mentionate sa -si scoata in fata portii gunoiul menajer in zilele planificate pentru ridicarea acestuia de masinile firmei Polaris.si sa nu mai arunce gunoiul in alte locuri indiferent daca sunt sau nu platforme amenajate.