Ministrul apelor si padurilor s-a aflat in vizita de lucru, in Teleorman

Ioan Denes

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ministrul apelor si padurilor, Ioan Deneş, s-a aflat ieri in judetul Teleorman. Acesta a vizitat mai multe obiective in care se desfasoara lucrari, dar in zonele in care acestea au fost finalizate.

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat, ieri, o vizită de lucru în județul Teleorman. Demnitarul a inspectat, în localitatea Bragadiru, obiectivul de investiții „Regularizare râu Vedea“.
Apoi, ministrul apelor și pădurilor s-a deplasat în zonele din județul Teleorman unde au fost finalizate sau sunt în curs de execuție lucrări de decolmatare realizate în cadrul Programului de Gospodărire a Apelor. Unul din primele obiective inspectate de Ioan Deneș a fost lucrarea de decolmatare a râului Izvoarele, realizată în anul 2018.
Următoarele lucrări inspectate au fost cele de decolmatare a râului Urlui, la Bogdana, lucrări care sunt în curs de execuție, iar la Tătărăștii de Sus s-a verificat dacă digul de protecție a localității, lucrare care a fost finalizată anul trecut, a fost executată conform dispoziție sale. Ultima oprire a fost in localitatea Videle, fiind verificat obiectivul „Regularizare râu Glavacioc și Sericu și baraj Furculești, în zona orașului Videle”. Valoarea totală actualizată a investiției este de 8,6 milioane de lei.
Ministrul Ioan Deneş a fost însoțit de directorul general al RNP ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu, de directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, Bogdan Florian Gorunescu, și de directorul Direcției Silvice Teleorman, Marin Dumitru. Pe tot parcursul deplasării în teritoriu, delegația condusă de ministrul Deneș a fost însoțită de prefectul județului, Florinel Dumitrescu, de președintele Consiliului Județean, Ionel-Dănuț Cristescu, iar la obiectivele inspectate au fost prezenți primarii și cetățeni ai comunelor respective.