Proiectul Ecoatitudine a fost lansat si in Teleorman

Ecoatitudine

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Proiectul “Ecoatitudine”, initiat de Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara, a fost lansat si in Teleorman. Prima oprire a fost facuta la scoala gimnaziala din localitatea Vitanesti.

O parte a elevilor din mediul rural, sunt angrenati incepand de astazi intr-un nou proiect de ecologizare. Ascesta este intitulat „Ecoatitidine” si este implementat de catre Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomnuitara. Lansarea acestuia a avut loc la scoala gimaziala din Vitanesti.
Presedintele Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Teleorman, sustine ca astfel de campanii vor mai avea loc la nivel de judet.
Elevii angrenati in acest proiect s-au aratat incantati, mai ales ca ii ajuta sa invete mai multe despre selectarea deseurilor si despre pastrarea unui mediu mai curat.
Elevii scolii din Vitanesti au putut participa si la un concurs organizat astazi de catre initiatorii proiectului.
Cel mai asteptat moment a fost sosirea mascotei proiectului.
Scolile inscrise in proiect sunt cele din localitatile: Botoroaga, Calinesti, Islaz, Nenciulesti, Slobozia Mindra, Tatarastii de Sus, Tatarastii de Jos, Vitanesti. Pe langa cele 8 scoli mentionate in afara concursului sau mai inscris scolile din localitatile: Bragadiru, Fintinele, Seaca, Saceni, Segarcea Vale, Silistea Gumesti.