Se incheie sesiunea de raportare a inventarului de emisii atmosferice pentru anul 2015

APM Teleorman

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pana la data de 15 martie se desfasoara campania de colectare a datelor pentru elaborarea inventarelor privind emisiile de poluanti atmosferici pentru anul 2015.

In acest context, toti detinatorii de informatii necesare elaborarii inventarelor de emisii de poluanti atmosferici trebuie sa prezinte chestionarele la sediul APM Teleorman.
Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman anunta operatorii economici si institutiile care detin date referitoare la sursele de poluanti atmosferici, ca pana la data de 15 martie se desfasoara campania de colectare a datelor pentru elaborarea inventarelor privind emisiile de poluanti atmosferici pentru anul 2015.
Conform Legii 104/2011 privind calitatea aerului inconjurator, nerespectarea obligatiei titularului de activitate de a furniza autoritatilor competente informatiile solicitate pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanti atmosferici constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 2.000 lei, pentru persoane fizice si de la 5.000 lei la 10.000 lei, pentru persoane juridice.