Zimnicenii nu se inghesuie sa faca contract cu firma care ridica gunoiul

Prezentare Polaris

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De la 1 august zimnicenii beneficiaza si ei de noi conditii legate de ridicarea si gestionarea desurilor menajere, care, incepand de la aceasta data sunt colectate in conditii ecologice  de o firma specializata care le transporta la Depozitul Central de la Mavrodin.

Noile servicii de salubritate sunt evident superioare celor precedente, dar calitatea serviciilor a adus odata cu sine si cresterea costului per persoana, care a ajuns in mediul urban la 6,7 lei, astfel ca pana in prezent zimnicenii nu s-au ingesuit sa incheie noi contracte cu firma care ridica gunoiul. Doar cca.1500 de zimniceni au incheiat pana in prezent noi contracte. Mai devreme sau mai tarziu insa, toti vor fi nevoiti sa incheie contracte.
Foarte important de stiut este si faptul ca cei care vor incheia noile contracte mai tarziu vor plati si serviciile din urma, incepand cu data de 1 august, firma colectoare a gunoiului explicand acest aspect prin accea ca firma ridica de la 1 august gunoiul de la toti cetatenii,fara exceptie, atat de la cei care au incheiat contracte, cat si de la cei care nu s-au hotarat inca.