TIR rasturnat in Viisoara

Poliția și pompierii au fost alertați în această dimineață de producerea unui accident de circulație produs pe DN51A, în localitatea Viișoara. La fața locului s-au deplasat pompierii zimniceni, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD și polițiștii de la Secția 12 Poliție Rurală.

Barbat gasit inecat

În jurul orei 12:00, pe numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că în râul Vedea, la marginea municipiului Alexandria, a fost zărit trupul unei persoane. La faţa locului s-au deplasat oamenii legii, care au constat că în apă era trupul unui bărbat. Decomandata, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragedia.

Masina arsa

Agitaţie mare în piaţa centrală din muncipiul Răşiorii de Vede, judeţul Teleorman. O maşină parcată regulamentar a luat foc din senin. Noroc că proprietarul a fost în zonă şi a avut prezenţă de spirit. Până la sosirea pompierilor acesta ajutat de frate a reuşit să scoată din parcare autoturismul pentru a nu produce o tragedie şi mai mare.

Liceul C. Noica spart de hoti

Panică în aceasta dimineaţă la Liceul Constantin Noica din Alexandria. Femeia de serviciu a găsit dezastru în incinta unităţii de învăţământ. Locaţia a fost spartă, din interior fiind sustrase mai multe bunuri printre camere de supraveghere dar si calculatoare.

Accident grav Peretu

Un tragic eveniment rutier a avut loc vineri seara, pe DN6, in localitatea Peretu. O persoana a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la Spitalul judetean Alexandria, alte doua au fost ranite destul de grav si o alta ranita usor, care a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Salvat de la inec

Acțiune contra cronometru a pompierilor teleormăneni în această dimineață. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru a scoate un bărbat în vârstă de 68 de ani, căzut în apele râului Vedea, la marginea muncipiului Alexandria. Bătrânul intrase deja în șoc hipotermic. Ajuns la spital, acesta nu a putut explica conjunctura în care a ajuns în râu.

Mai multe articole...