Accident grav Peretu

Un tragic eveniment rutier a avut loc vineri seara, pe DN6, in localitatea Peretu. O persoana a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la Spitalul judetean Alexandria, alte doua au fost ranite destul de grav si o alta ranita usor, care a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Accident mortal pe DE70

O nouă tragedie pe Drumul European 70 sau drumul morții în județul Teleorman. Noaptea trecută, în urma unui accident de circulație, două persoane și-au pierdut viața. Din cauza întunericului unul dintre autoturismele implicate a fost acroșat de o autoutilitară. Vinovat pentru producerea evenimentului se face un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Maternitate spital

Lipsa educatiei, familiile dezorganizate si mediul in care traiesc isi pun amprenta de cele mai multe ori pe copiii. Asa se face ca, in Teleorman, de la inceputul anului si pana in prezent au fost inregistrate 8 cazuri de fete minore care au nascut. Anul trecut, au fost inregistrate 12 cazuri.

Salvat de la inec

Acțiune contra cronometru a pompierilor teleormăneni în această dimineață. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru a scoate un bărbat în vârstă de 68 de ani, căzut în apele râului Vedea, la marginea muncipiului Alexandria. Bătrânul intrase deja în șoc hipotermic. Ajuns la spital, acesta nu a putut explica conjunctura în care a ajuns în râu.

Accident pe str Mihaita Filipescu

In aceasta dimineata pe strada Mihaita Filipescu din Alexandria a avut loc un accident de circulatie. In acest eveniment au fost implicate 3 autoturisme, iar o femeie de 76 de ani a ajuns la spital pentru mai multe investigatii. Aceasta prezenta traumatism la cap si acuza dureri la spate.

Mai multe articole...