Microbuz rasturnat

În Teleorman a fost activat planul roşu. Nu a fost exerciţiu şi s-a întâmplat pe bune în seara zilei de ieri, când a fost anunţat că un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în zona localităţii Scurtu Mare. Imediat, la faţa locului au fost deplasat forţe impresionate. Din păcate, în urma accidentului şoferul şi-a pierdut viaţa, iar 9 pasageri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria.

Accident de munca Lunca

Un bărbat de 41 de ani din Lunca și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Acesta lucra la un operator care executa lucrări de canalizare în localitate, însă în timpul serviciului un mal de pământ a căzut peste el. Pompierii chemați la fața locului au încercat aproximativ o oră să-l găsească.

Nelu

Viața familiei Șerban din satul Vârtoapele de Jos s-a schimbat brusc, în noaptea în care agoniseala de o viață s-a făcut scrum într-un incendiu. Ironia amară este că, de câțiva ani buni, bunicul achita impozitul la primărie și făcea și asigurare pentru gospodărie. Dar, în 2019, nu a mai încheiat poliță de asigurare pentru locuință.

Oameni in strada la Branceni

Saptamana trecuta doi tineri din Branceni au ajuns la spital, in urma unei altercatii cu patru tineri prinsi la furat. In urma bataii, unul dintre ei se afla la Bucuresti in stare grave. Satui de situatie, oamenii din localitate au iesit in strada astazi si au cerut ajutor Primariei si tuturor autoritatilor abilitate cu ordinea si linistea publica.

Mai multe articole...