Oameni in strada la Branceni

Saptamana trecuta doi tineri din Branceni au ajuns la spital, in urma unei altercatii cu patru tineri prinsi la furat. In urma bataii, unul dintre ei se afla la Bucuresti in stare grave. Satui de situatie, oamenii din localitate au iesit in strada astazi si au cerut ajutor Primariei si tuturor autoritatilor abilitate cu ordinea si linistea publica.

Accident de munca Lunca

Un bărbat de 41 de ani din Lunca și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Acesta lucra la un operator care executa lucrări de canalizare în localitate, însă în timpul serviciului un mal de pământ a căzut peste el. Pompierii chemați la fața locului au încercat aproximativ o oră să-l găsească.

Accident mortal la Putineiu

Seara de Sfânta Parascheva s-a încheiat într-un mod tragic pentru un cunoscut procuror din Teleorman şi soţia sa. Procurorul Valentin Silviu Paraschiv din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede și-a pierdut viața într-un accident teribil petrecut luni seara, pe DN 65A, în zona localității Putineiu. Soția acestuia a suferit răni grave.  

Cartierul Peco

Intervenție în forță  a polițiștilor teleormăneni. O tânără de 19 ani a sunat în această dimineață pe numărul de urgență pentru a anunța că a fost violată și că este sechestrată într-un apartament din Alexandria. Imediat oamenii legii au plecat în căutarea locației, gasind-o pe fată într-un bloc din cartierul Peco.

Mai multe articole...