Accident pe str Mihaita Filipescu

In aceasta dimineata pe strada Mihaita Filipescu din Alexandria a avut loc un accident de circulatie. In acest eveniment au fost implicate 3 autoturisme, iar o femeie de 76 de ani a ajuns la spital pentru mai multe investigatii. Aceasta prezenta traumatism la cap si acuza dureri la spate.

Maternitate spital

Lipsa educatiei, familiile dezorganizate si mediul in care traiesc isi pun amprenta de cele mai multe ori pe copiii. Asa se face ca, in Teleorman, de la inceputul anului si pana in prezent au fost inregistrate 8 cazuri de fete minore care au nascut. Anul trecut, au fost inregistrate 12 cazuri.

Accident in Tiganesti

Viteza excesiva neadaptata conditiilor de drum, a mai produs un accident de circulatie. De aceasta data, un sofer din localitatea Nanov s-a rasturnat cu masina pe raza comunei Tiganesti, intrand intr-un gard.

Accident la Măldăieni

Neatentia la volan a mai provocat un accident rutier, astazi, pe DE 70, in localitatea Maldaeni. In urma impactului dintre cele doua autoturisme implicate in accident o persoana a ajuns la Spitalul municipal Caritas, iar alta a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Incendiu la un automobil in Rosiori

Un autoturism a luat foc aseara, cel mai probabil de la un scurtcircuit la instalatia electrica. Masina se afla stationata in fata unui bloc de pe strada Carpati din municipiul Rosiorii de Vede.

Mai multe articole...

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C