6 victime au ajuns la Spitalul din Alexandria, aseara, ranite intr-un accident de circulatie

Accident Draganesti Vlasca

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Seara trecută, în jurul orelor 21.00, autoritățile județene au fost alertate de producerea unui accident de circulație, cu mai multe victime, pe Drumul European 70, la ieșire din Drăgănești Vlașca. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale, alături de două ambulanțe și poliție.

O depășire neregulamentară a fost cauza producerii evenimentului, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii, iar alte cinci, printre care și doi minori au ajuns de urgență la Spitalul din Alexandria. Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii.
Preț de câteva zeci de minute, din cauza impactului puternic dintre cele două autoturisme, circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers, iar după predarea victimelor, cadrelor medicale, poliția a efectuat cercetarea la fața locului.
Șoferul care se face vinocat de producerea acestui accident are acum dosar penal, soluția pe care o va primi de la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.