Accident cu victime pe DE 70 la Rosiorii de Vede

Accident Rosiori DE 70

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accident de circulatie, in aceasta dimineata in Rosiorii de Vede, la intersectia Drumului European 70 cu Drumul Judetean 612 A din cauza neacordarii de prioritate. Doua autoturisme in care se aflau cinci persoane printre care si un copil cu dizabilitati s-au izbit frontal si pentru una dintre victime a fost nevoie de interventia unitatii de descarcerare.

In aceasta dimineata, la intersectia Drumul European 70 cu DJ 612 A care face legatura cu Spitalul TBC s-a produs inca un accident de circulatie grav din cauza neacordarii de prioritate. Autoturismul care circula dinspre Spitalul TBC a intrat in intersectie fara sa se asigure si a izbit un alt autoturism  care circula regulamentar. In cele doua autoturisme implicate in accident se aflau 5 persoane, patru adulti si un copil care din cauza sperieturii a suferit un soc si a fost transportat la spital pentru investigatii. Pentru salvarea uneia dintre victime a fost nevoie de interventia unitatii de descarcerare.

La fata locului s-au deplasat si trei ambulante pentru a transporta victimele la Spitalul municipal Caritas iar politia municipala a preluat cazul si face cercetari pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C