Accident cu victime pe DN 65 A

Accident cu Tico

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs vineri seara in apropiere de Rosiorii de Vede pe DN 65 A.

Lipsa de experienta a conducatoarei auto aflata la volanul unui autoturism TICO, cu permis de conducere de doar o luna si jumatate a dus la pierderea controlului asupra directiei si coliziunea frontala cu un alt autoturism ce venea pe contrasens. Din fericire cei patru ocupanti ai autoturismelor implicate in accident au scapat cu rani usoare dar avarierea grava a masinilor.
Un accident rutier s-a produs vineri seara, la iesire din municipiul Rosiorii de Vede pe DN 65 A - in afara localitatii Troianul. Doua autoturisme care circulau in sensuri opuse s-au izbit frontal, la iesirea dintr-o curba dupa ce o tanara soferita incepatoare a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens lovindu-se frontal de un alt autoturism. Atat soferita de la volanul autoturismului TICO cat si ceilalti doi pasageri au fost raniti usor in urma impactului si au primit ingrijiri medicale.
Prima victima, conducatoarea autoturismului TICO a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul municipal Caritas, cu leziuni in zona capului iar ceilalti trei au primit ingrijiri la fata locului in cea de a doua ambulanta sosita la locul producerii accidentului.
Traficul a fost restrictionat si s-a desfasurat pe un singur sens mai bine de o ora pana cand au fost efectuate cercetarile la fata locului de catre echipa operativa a Politiei Rosiorii de Vede si  a fost ridicat autoturismului avariat care bloca soseaua. Cersetarile continua in acest caz pentru a se stabili exact imprejurarile in care s-a produs accidentul.