Accident de circulatie vineri, produs ca urmare a traversarii prin loc nepermis

Accident Alexandria

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri seara pe raza municipiului Alexandria sa produs un accident de circulatie, pe fondul traversarii prin loc nepermis. In acest accident a fost implicata o ambulanta aflata in misiune.

Un batran sa angajat vineri seara in traversarea strazi si nu a observant o ambulanta aflata culmea, in misiune. Soferul ambulantei a evitat in limita posibilitati o tragedie, acrosand doar batranul in cauza. Ambulanta in care se afla un pacient, sa oprit pe marginea drumului, urcanduse pe trotuarul de pe marginea drumului.

Pacientul aflat in ambulanta a fost transferat intr-o alta masina, sisita la fata locului, si dus mai departe la spital.

Masina implicate in accident este una de tip C, cea mai bine dotata la capitolul aparatura, iar din imaginile preluate de la fata locului, avariile par unele usoare. Insa, soferul masinii a tras si el o sperietura zdravana impreuna cu pacientul din masina, care nu a suferit din cauza acestui accident, iar una din cele mai bune masini ale statiei din Alexandreia, cel mai probabil este trasa pe dreapta in service.