Accident grav in Giurgiu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un şofer din Giurgiu a ajuns la spital miercuri cu răni serioase după ce a fost implicat într-un accident de maşină. Vinovat se face un şofer din Gorj care nu i-a acordat prioritate de trecere maşinii în care se afla giurgiuveanul şi familia sa.

În timp ce medicii de pe descarcerare încercau să îl scoată din maşină pe giurgiuveanul de 33 de ani, un alt echipaj al ambulanţei o transporta la spital pe prietena gorjeanului care se face vinovat de acest accident. Totul s-a întâmplat în jurul orei 11, atunci când şoferul cu număr de Gorj venea dinspre Pasarelă, iar la intrarea pe strada Tineretului, nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga. Nu a acordat nici prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar şi în care se afla giurgiuveanul şi familia sa printre care şi un minor. În acel moment l-a proiectat pe acesta direct în stâlpul de marginea trotuarului.
Deşi martorii spun cu totul altceva, şoferul din Gorj şi socrul acestuia susţin că giurgiuveanul s-ar face vinovat de producerea accidentului şi că acesta ar fi circulat cu viteză şi nu ar mai fi avut timp să-l evite.