Accident grav pe DE 70 intre localitatile Alexandria si Vitanesti

Accident E70

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accident de circulatie grav, ieri dupa amiaza pe DE 70 intre localitatile Alexandria si Vitanesti. O depasire efectuata prost, a dus la producerea unui accident de circulatie cu 5 victime.

O manevra efectuata gresit, mai exact o depasire neregulamentara, a dus la producerea unui acciodent de circulatie cu 5 victime. Soferul unui autoturism sa angajat intr-o depasire, insa acesta nu a observat faptul ca din fata venea un alt autoturism, care circula regulamentar. Acesta, in disperare de cauiza, a tras brusc in partea dreapta de volan, a intrat in santul de pe marginea drumului si a reusit performanta sa rostogoleasca masina de 4 ori. Autoturismul sa oript intr-un final pe marginea drumului, insa persoanele din masina, au fost aruncate prin geamurile masinii, singurul care a scapat fiind soferul, care purta centura de siguranta.

Potrivit martorilor, una dintre victime a fost gasita sub autoturism, iar un copil aflat in masina, a fost transportat ulterior la Bucuresti, datorita ranilor grave pe care acesta le-as suferit. Un lucru este cert – soferul va ramane mult timp pe constiinta cu aceste imagini de cosmar, iar cum sa ales si cu un dosar penal, pentru vatamare din culpa.