Accident rutier grav pe DE 70, o femeie si-a pierdut viata

Accident rutier Peretu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tragedie pe DE 70, in urma unui accident rutier ce a avut loc la intrare in comuna Peretu. O persoana a decedat in urma impactului violent dintre un TIR si o autoutilitara. Femeia de la volanul autoutilitarei care a murit aproape intstantaneu avea 47 de ani si este din Rosiorii de Vede.

Un grav accident rutieir a avut loc, astazi, pe DE 70, la intrare in comuna Peretu spre Rosiorii de Vede. O autoutilitara condusa de o femeie in varsta de 47 de ani s-a izbit violent de un TIR aflat pe aceeasi directie de mers. Pentru descarcerarea victimei au intervenit pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede, dar echipajul medical de la ambulanta nu a mai putut face nimic altceva decat sa constate decesul.

Cazul a fost preluat de politisti pentru a stabili exact in ce imprejurari s-a produs accidentul. Din primele informatii obtinute se pare ca autoutilitara nu a pastrat distanta regulamentara fata de TIR-ul care circula in fata sa pe aceeasi directie de mers. Pana la finalizarea masuratorilor la fata locului traficul rutier s-a desfasurat pe o singura banda.