Actiuni de dezinsectie in centrul orasului Zimnicea

Parc central

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cinci actiuni de dezinsectie locala contra tantarilor si capuselor au efectuat pana in prezent autoritatile zimnicene in zona centrala a orasului. Edilii zimniceni asteapta acum momentul potrivit pentru dezinsectia generala, care va cuprinde o actiune aeriana si interventii in scarile si subsolurile blocurilor de locuit.

Autoritatile locale din Zimnicea au efectuat pana in prezent 5 actiuni de dezinsectie locala contra tantarilor si a capuselor, actiuni desfasurate in zona centrala, in special in parcul orasului. Desfasurate pe timpul zilei, dezinsectiile succesive au reusit sa evite pericolul reprezentat de tantari si capuse.
Actiunea generala de dezinsectie contra tantarilor si capuselor a fost deocamdata  amanata din cauza capriciilor vremii. Autoritatile orasului sunt pregatite ca imediat ce timpul o va permite, sa efectueze si actiunea generala de dezinsectie estivala.
Edilii zimniceni spera ca odata efectuata aceasta actiune generala de dezinsectie sa rezolve definitv problema tantarilor si a capuselor.