Adio, Benoni Schmidt!

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Jurnalistii teleormaneni sunt  de acum mai saraci. Familia, prietenii si colegii de breasla, l-au condus astazi pe ultimul drum pe ziaristul Benoni Schmidt, care a decedat in noaptea de luni spre marti.

De astazi jurnalisti teleormaneni sunt mai saraci. Unul dintre cei mai apreciati ziaristi ai judetului, a fost condus pe ultumul drum. Benoni Schmidt, a decedat in noaptea de luni spre marti, fara sa dea semene ca ar avea probleme de sanatate. Astazi cand acesta a fost inmormantat, alaturi de el , pe langa familie, au fost prietenii si colegii de breasla.
Benoni Schmidt, s-a impus in presa teleormaneana prin articolele pe care le realiza pe domeniul agriculturii. Era genul de persoana care punea suflet in toate materialele pe care le semna,de aceea oamenii din institutii care au colaborat cu el, il regreta.
O ultima aparitie tv a ziaristului Benoni Schmidt a avut loc pe data de 15 iunie, in cadrul emisiuni Fermierul din Sud, realizata de Marius Milea la Media Sud Tv Alexandria.
Pe langa un jurnalist desavarsit, acesta era si un om cu un bun simt iesit din comun. Cu toate astea, Dumnezeu a decis ca este mai bine sa il ia in Ceruri.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace.