Apa cu rugina la tasnitorile stradale din Rosiorii de Vede

Apa cu rugina

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Problema apei potabile livrata populatiei din muncipiul Rosiorii de Vede este departe de a fi rezolvata si ultima dovada in acest sens a fost oferita rosiorenilor chiar in centrul orasului unde la tasnitoarea stradala apa avea culoarea cafelei pe care nu indrazneste nimeni sa o bea.

Imaginile surprinse de camera nu nevoie de prea multe comentarii.
Nu sunt prea multe tasnitori stradale in municipiul Rosiorii de Vede dar macar in zona centrala exista si sunt functionale. Ca arata jalnic  iar apa are o culoare dubioasa ce o face imposibil de consumat o demontreaza imaginile surprinse intr-o zi torida de vara la una din tarsnitorile stradale din centrul municipiului unde, teoretic, oamenii se pot racori. Apa murdara  din reteaua publica este livrata rosiorenilor tot mai des  pe strada si acasa, bineinteles la pret de apa potabila.
Astfel de incidente au loc frecvent in municipiul Rosiorii de Vede iar de vina sunt doar retelele vechi si ruginite in timp ce oamenii sunt nevoiti sa faca baie cu aceasta apa, sa spele rufe, sa faca mancare si sa plateasca la fel ca pentru o apa de calitate fara reduceri si fara comentarii.