Astazi a inceput ridicarea gunoiului la Zimnicea

Ridicare gunoi

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intalnirea de ieri dintre presedintele Consiliului Judetean si primarii de orase si municipii, pe de o parte, si reprezentantii operatorului judetean de salubritate, de cealalta parte, a deblocat situatia colectarii gunoiului, situatie care risca sa se agraveze si sa degenereze. Astfel ca astazi a fost reluata activitatea de colectare a gunoiului menajer.

Zimnicea, primele ore ale diminetii de vineri. Dupa o pauza de multe zile, agitatie neobisnuita in preajma platformelor de colectare a gunoiului menajer. Operatorul judetean de salubritate a reluat de astazi activitatea de ridicare a gunoiului in Teleorman, implicit si la Zimnicea.
Situatia iscata in ultima perioada l-a facut pe edilul zimnicean sa analizeze fara menajamente legislatia in domeniu, legislatie care, potrivit primarului din Zimnicea, este defectuoasa si generatoare de blocaje.
Pana la schimbarea legislatiei  insa, singura solutie este constientizarea populatiei.
Ramane de vazut acum cat a inteles populatia, pe de o parte, din situatia creata in ultimele saptamani in Zimnicea si la nivelul intregului judet, dar si forurile legislative ale tarii.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C