Au inceput evacuarile persoanelor restante din blocul B

Evacurati din B-uri

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sentinta judecatoareasca de evacuare a celor 12 familii cu restante foarte mari din blocurile sociale din Alexandria, a inceput sa fie pusa in aplicare de astazi. Din punct de vedere uman autoritatile empatizeaza cu acestia, dar nu au cum sa nu respecte un act dat de instanta.

Sentinta judecatoareasca prin care 12 familii din garsonierele sociale situate in blocurile B din Alexandria trebuie evacuate, a inceput sa fie pusa in aplicare. Astazi primele familii deja au fost scoase din acele locuinte, insa, trist este ca nu au unde sa se duca. Acestia sustin ca au facut datorii la plata chiriei din cauza unor probleme de sanatate sau familiale.
De cealala parte autoritatile empatizeaza cu ei din punc de vedere omenesc, insa din punct de vedere juridic o hotarare judecatoareasca trebuie respectata.
Si oamenii s-au imaprtit in 2 tabere. Cei care isi platesc la timp darile, ii trag la raspundere pe cei care nu si le-au platit si au facut datorii mari.
Din pacate pentru acesti oameni vestile proaste nu se opresc aici. Din cauza ca au avut un contract cu statul si au facut datorii, nu mai pot obtine locuinte sociale.