Autorul unui accident rutier si-a abandonat victima in masina avariata

Autor accident

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O femeie cu traumatism cranian si plaga deschisa a fost abandonata in masina oprita intr-un copac de pe marginea drumului. Victima intrase deja in hipotermie pana au reusit cei de la ambulanta sa o scoata din masina, iar autorul accidentului parasise de mult locul faptei.

Noaptea trecuta, in zona localitatii Calmatuiu, un sofer a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Pasager pe locul din dreapta era o femeie care, in urma impactului a suferit mai multe traumatisme in zona capului si o plaga deschisa. In acesta stare a fost abandonata de autorul accidentului care a parasit imediat locul faptei fara sa-i pese de victima blocata in masina, desi afara erau -12 grade. Accidentul a fost anuntat de un alt sofer, aflat in trafic, iar echipajul ambulantei a reusit cu greu sa elibereze victima si sa-i acorde primul ajutor. In scurt timp, autorul faptei a fost depistat de politisti la domiciliul sau din comuna Calmatuiu.
Autorul accidentului care a condus  in stare de ebrietate si a fugit lasand victima in agonie pe marginea drumului este politist de frontiera, iar acum va suporta rigorile legii pentru faptele sale. Victima a fost transportata la Spitalul judetean Alexandria unde a fost stabilizata si transferata apoi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.
Inspectoratul Politiei de Frontiera Giurgiu a demarat o ancheta interna in cazul politistului si in functie de rezultatul acesteia si decizia procurorului de caz se vor lua masurile legale.
Politistii rosioreni au luat masura retinerii autorului pentru 24 de ore urmând sa fie prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.