Batran omorat de propriul fiu cu furca, azi-noapte in Bragadiru

Crima la Bragadiru

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alertă de gradul 0, aseară, în jurul orelor 21.00, în comuna Bragadiru. Pe fondul unor neînțelegeri familiale, un bărbat de 45 de ani și-au ucis tatăl, cu mai multe lovituri cu furca. La locuința acestora, s-au deplasat de urgență, salvarea, SMURD-ul, poliția, dar și procuratura.

Alarma a fost dată în jurul orelor 21.00 și cu toate eforturile depuse de cadrele medicale de pe ambulanță pentru a-i salva viața bătrânului, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Vecinii spun că, fiul este cunoscut în comunitate cu probleme psihice, iar la sosirea autorităților la locuința familiei, criminalul nu mai era acasă. Dar, nici nu a părăsit comuna, el fiind găsit în zona parcului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.
Dacă în urma expertizelor psihiatrice la care poate fi supus bărbatul de 45 de ani, medicii vor stabili că acesta avea discernământ în momentul producerii faptei, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea de până la 10 la 20 de ani.