Bebelusii abandonati au fost externati si adusi intr-un centru al DGASPC Teleorman, alaturi de mama lor

DGASPC Teleorman

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri după-amiază, bebelușii părăsiți lângă spital au fost externați. Inspectorii de la Protecția Conpilului au fost cei care i-au dus pe micuți, alături de mama lor într-un centru special, unde vor fi îngrijiți și consiliați. Poliția investighează cele declarate de Lenuța Călin.

Femeia în vârstă de 24 de ani se căiește că a avut încredere în necunoscuți și și-a lăsat copilașii, în frig, în speranța că va duce o viață mai bună. Interviul cu Lenuța Călin, luat în exclusivitate de reporterii Media Sud TV a bulversat opinia publică, mulți dintre cei care au avut răbdarea să asculte povestea s-au împărțit în două categorii: unii cred ca tânăra ar avea ceva probleme psihice și are nevoie de ajutor de specialitate, alții că fabulează, faptele povestite nefiind reale. Ce știm cu exactitate este faptul că, bebelușii și mama lor au ajuns în grija Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.
Pentru că acuzațiile mamei la adresa persoanelor care i-au promis o viață mai bună sunt destul de grave, aceasta susținând că a fost constrânsă să își abandoneze pruncii, poliția din Teleorman a extins cercetările și verifică dacă acestea se confirmă.
Noi vom urmări acest caz cât timp, mama și cei doi bebeluși vor rămâne în județul Teleorman și vă vom ține la curent.