Campanie umanitara derulata de Primaria Rosiorii de Vede

Campanie umanitara

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In preajma sarbatorilor pascale, Primaria municipiului Rosiorii de Vede deruleaza pentru al doilea an consecutiv actiunea umanitara "Un bun la timp daruit, pretuieste indoit!".

Pentru a veni in sprijinul persoanelor si copiilor aflati in dificultate, rosiorenii pot dona articole de imbracaminte, incaltaminte,obiecte de uz casnic, electonice, carti si chiar mobilier la centrul de colectare deschis in piata centrala a municipiului.
Inainte de Paste, rosiorenii se mobilizeaza din nou pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate, familii, copii, batrani, aflati in evidentele Serviciului de Asistenta Sociala si Autoritate Tutelara. In aceasta saptamana Primaria municipiului Rosiorii de Vede a reluat actiunea umanitara "Un bun la timp daruit, pretuieste indoit!" invitandu-i pe rosioreni sa doneze la punctul special amenajat din piata centrala, imbracaminte, incaltaminte, carti, electronice, obiecte de uz casnic, mobilier sau alte bunuri care nu le mai sunt de folos dar de care altii au mare nevoie.
Donatiile se pot depune pana pe 30 martie, la punctul de colectare din piata centrala, luni si marti intre orele 14 -18, miercuri, joi si vineri intre orele 10-14, iar sambata si duminica intre orele 9-12.