Casa de Pensii acorda audiente in teritoriu

Emilian Bomboe

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 50 de persoane au participat la audientele lunare ale Casei Judetene de Pensii desfasurate astazi la Zimnicea. Principalele subiecte asupra carora au fost solicitate informatii  au fost cele legate de conditiile si varsta de pensionare.

Urmatoarele audiente ale Casei Judetene de Pensii la Zimnicea vor avea loc pe 27 octombrie. Peste 50 de persoane au solicitat astazi audiente reprezentantilor Casei Judetene de Pensii prezenti la Zimnicea, in cadrul audientelor publice in teritoriu. Majoritatea din Zimnicea, dar si din localitatile limitrofe orasului, pensionarii, sau persoanele aflate in preajma pensionarii, au cerut informatii functionarilor casei, in special asupra conditiilor si varstei de pensionare.
Urmatoarele audiente in teritoriu ale Casei Judetene de Pensii vor avea loc pe 6 octombrie, in municipiul Rosiori de Vede. La Zimnicea, functionarii casei vor fi din nou prezenti pe data de 27 octombrie.
Pentru a avea loc, o sedinta de audiente in teritoriu a casei de pensii, trebuie sa inregistreze cel putin 20 de solicitanti prealabili.