Conflict violent intre doua familii de rromi din Rosiorii de Vede

Conflict rromi

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un conflict mai vechi dintre doua familii de rromi din Rosiorii de Vede s-a soldat cu noi violente. Un barbat a fost blocat in masina si lovit si injunghiat de trei membri ai familiei rivale.

Autorii au fost retinuti si plasati sub control judiciar dar cercetarile continua in timp ce politistii rosioreni impreuna cu luptatori SAS si militari jandarmi supravegheaza, in continuare zona pentru asigurarea unui climat de siguranta si ordine publica.
Membri a doua familii de rromi din Rosiorii de Vede au avut o confruntare violenta pe fondul unui conflict mai vechi aparut in urma unui omor comis in Germania. Un barbat a fost blocat in masina personala, lovit si injunghiat de trei membri ai familiei cu care se afla in conflict. Agresorii au fost retinuti de politisti si prezentati procurorului cu propunere de arestare preventiva.
De la data comiterii infactiunii si pana acum, luptatorii SAS, jandarmii si politistii au supravegheat permanent zona in care s-a produs agresiunea si unde locuiesc cele doua familii implicate.