Cunoscutul rapsod, Florea Puiu Simion a trecut la cele vesnice

Florea Puiu Simion

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am mai pierdut o voce a cantecului popular teleormanean. In aceasta dimineata iubitorii de folclor au primit vestea ca rapsodul Florea Puiu Simion a trecut la cele vesnice.

Cei  care l-au cunoscut inca nu isi revin din soc, iar lumea muzicii populare a devenit mai saraca. Florea Puiu Simion a fost si un vechi colaborator al postului Media Sud TV. Ramas bun maeste, veti ramane vesnic in inimile celor care v-au iubit.
Intr-unul din cantecele sale, rapsodul Florea Puiu Simion spune asa “Ce mare iarba a crescut, de cand pe aici nu am trecut”.
Din pacate vestea a venit ca un fulger peste cei care l-au cunoscut pe cunoscut interpret. In aceasta dimineata, rapsodul Florea Puiu Simion a trecut la cele vesnice. Cei care l-au cunoscut sunt inca in stare de soc. Nu isi pot reveni. Am reusit sa stam de vorba cu Florea Ologeanu, care il cunoaste de mai bine de 50 de regretatul Puiu Simion.
La adresa lui Florea Puiu Simion, cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de lauda. A fost un om cu suflet mare, un om care nu se lasa invins deloc.
Din pacate l-au invins problemele de sanatate. Rapsodul Florea Puiu Simion si-a gasit sfarsit pe un pat de la Spitalul Fundei, acolo unde era internat de ceva vreme. Intreaga echipa Media Sud TV isi exprima regretele pentru un vechi colaborator al postului. Maestre, veti ramane  vesnic in inimile tuturor celor care v-au iubit.