Depozit cuprins de flacari in centrul municipiului Rosiorii de Vede

Incendiu depozit

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un depozit cu alimente din centrul municipiului Rosiorii de Vede a fost cuprins de flacari si doar interventia rapida a pompierilor rosioreni a impiedicat producerea unui dezastru de proportii.

La sosirea echipelor de interventie incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 200 de mp si exista riscul sa se extinda la locuintele din apropiere.
Pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede au reusit sa salveze un depozit cu alimente de peste 2000 de mp aflat in centrul municipiului intr-o zona de case. Incendiul a izbucnit cel mai probabil de la un scurt circuit electric si se manifesta pe o suprafata destul de mare, dar interventia pompierilor a redus considerabil pagubele produse de flacari, protejand si locuintele din vecinatate. Celor 19 pompieri militari prezenti la interventie li s-au alaturat mai multi colegi aflati in timpul liber.
Desi zona in care s-a produs incendiul este una intens circulata, din fericire, nu au existat victime si nu a fost nevoie de interventia paramedicilor de pe ambulanta SMURD prezenta la fata locului.