Doua eleve din Alexandria au fost gasite in strada sub influenta drogurilor

Eleve sub influienta drogurilor

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două eleve, de 16 și 17 ani, au fost găsite cazute în stradă căzute. Totul s-a întâmplat in zona Școlii Gimnaziale Ștefan ce Mare din Alexandria, iar un cetățean aflat în zonă a sunat imediat la numărul de urgență 112.

În urma investigațiilor efectuate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alexandria, reiese că acestea consumaseră substanțe interzise. Pe fir au intrat polițiștii care vor efectua cercetări.
Teribilismul vârstei își spune încă o data cuvântul. Două adolescente în vârstă de 16 și 17 ani, eleve în Alexandria, au fost găsite căzute în stradă. Totul s-a întâmplat astăzi în jurul prânzului, în zona Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare. Pentru că acestea nu mai reacționau un cetățean aflat în zonă a sunat la 112, fiind transportate de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. În urma investigațiilor a reieșit că fetele au consumat substanțe interzise.
Pe fir au intrat și polițiștii care fac cercetări pentru a stabili de unde au procurat cele două minore "marfa".
În acest caz a fost anunțat și Inspectoratul Școlar Județean pentru a afla dacă cele două eleve se aflau în timpul orelor sau erau în afara cursurilor.