Doua incendii in aceeasi zi in imobile dezafectate din Rosiori

Pompier

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doua imobile din Rosiorii de Vede au fost cuprinse de flacari in interval de cateva ore. O casa nelocuita din vecinatatea Scolii Zaharia Stancu a fost cuprinsa de flacari vineri dupa amiaza iar  seara un alt incendiu a izbucnit intr-o centrala termica dezafectatadin centrul orasului.

Un incendiu izbucnit vineri dupa amiaza pe strada Carpati din municipiul Rosiorii de Vede a pus in alerta Detasamentul de pompieri. Casa incendiata desi nelocuita se afla  imediata vecinatate a Scolii Zaharia Stancu intr-o zona extrem de populata iar focul se manifesta la nivelul acoperisului. Imobilul parasit de ani buni seveste drept adapost ocazional pentru oamenii strazii depistati de multe ori printre ruinele casei, mai ales in sezonul rece.
In aceeasi seara un alt incendiu izbucneste intr-o centrala termica dezafectata din centrul orasului, amplasata intr-o zona de blocuri si foarte aproape de un centru comercial.

Si in acest caz locul este folosit de persoane fara adapost a caror neglijenta pare sa fie cauza celor doua incendii.
Interventia pompierilor militari rosioreni a impiedicat extinderea focului la imobilele din apropiere dar problema oamenilor fara adapost care folosesc aceste imobile ramane, cu toate eforturile autoritatilor de a-i depista si caza in adapostul temporar al Serviciului de asistenta sociala.

incendii rosiori