Doua persoane au murit intr-un incendiu la Draganesti Vlasca

Incendiu Draganesti Vlasca

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Incendiile produse acum, la inceput de an, au facut si primele victime. 2 persoane, sot si sotie,  din localitatea Draganest Vlasca, au decedat ieri, in urma incendiului care le-a cuprins locuinta.

Zi neagra, ieri, pentru o familie din localitatea Draganesti Vlasca. Locuinta acestora a fost curpinsa de flacari, iar pentru ca acestea sa fie stinse, au fost solicitati sa intervina pompierii detasamentului din Alexandria. Acestia s-au deplasat la fata locului cu 2 autospeciale cu apa sis puma si un echipaj SMURD. Din pacate insa, pentru proprietarii locuintei nu s-a mai putut face nimic, batranii au fost gasiti carbonizati. Cercetarile efectuate la fata locului, au scos la iveala ca focul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia electrica.
Si vecinii au fost socati de veste, mai ales ca in dimineata zilei de ieri, barbatul a iesit afara pentru a curate zapada.
Incendiul a fost localizat şi lichidat de pompieri în stadiul găsit după aproximativ două ore şi jumătate, la intervenţie participând şi membrii Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al localităţii Drăgăneşti Vlaşca. Valoarea pagubelor produse a fost apreciată la suma de 7500 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 35000 de lei, reprezentând şi anexele şi locuinţele învecinate.