Doua persoane prinse ca furau energie electrica

Furt energie

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Jandarmii teleormaneni au desfasurat ieri o actiune comuna cu reprezentantii companiei ce furnizeaza energie electrica in judet. Scopul acesteia, a fost de a depista persoane care sustrag din retea curent electric, in mod ilegal. In urma acestora, 2 persoane s-au ales cu dosare penale.

Ieri, jandarmii teleormanenei impreuna cu reprezentantii societatii ce furnizeaza energie electrica in judet, au desfasurat o actiune comuna de prindere a celor ce sustrag curent electric din retea, in mod ilegal. Controlul a fost facut pe raza localitatilor Alexandria si Nanov, in urma acestuia 2 persoane au fost prinse ca furau curent. Modul in care acestia sustrageau curent in mod ilegal era unul simplu, de la stalpul de iluminat stradal aveau cabluri electrice legate la consumatorii casinici. Pentru fapta lor, cei 2 teleormaneni s-au ales cu dosare penale.
Daca organele competente care au preluat cazul condidera ca fapta celor 2 persoane este una destul de grava, acestea sunt pasibile de inchisoare, si pot primii de la cateva luni la cativa ani.