Incendiu devastator, doi batrani au ars in propria casa

Batrani arsi de vii

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi batrani din Rosiorii de Vede si-au gasit sfarsitul in propria casa din cauza unei defectiuni la soba cu care e incalzeau.

Primele constatari ale pompierilor rosioreni sositi la fata locului cu doua autospeciale au stabilit ca cei doi soti de aproximativ 80 de ani, cu probleme de sanatate au murit in incendiul produs de materialele combustibile aflate in apropierea sobei care s-au aprins de la scanteile raspandite in incapere.

Sfarsit tragic pentru doi batrani de aproximativ 80 de ani din Rosiorii de Vede care au ars in propria locuinta dupa ce materialele combustibile de langa soba au luat foc. Batrani si bolnavi cei doi soti se incalzeau de la o soba aproape daramata si foloseau tot felul de deseuri din cauciuc sau material plastic pentru a face focul care pana la urma le-a fost fatal.

Pompierii Detasamentului ISU Rosiorii de Vede s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale si echipajul SMURD de interventia caruia nu a mai fost nevoie, la fel si in cazul echipei de la CEZ care trebuia sa intrerupa alimentarea cu energie electrica dar locuinta era debransata.
Victimele nu au avut nicio sansa pentru ca se deplasau cu dificultate iar focul a ars mocnit cateva ore pana vecinii au vazut flacarile si au chemat pompierii. Doua vieti curmate si o locuinta distrusa din cauza unei sobe defecte, cam asa arata un prim bilant al acestui incendiu produs duminica pe str. I. L. Caragiale din Rosiorii de Vede.