Incendiu intr-un apartament din Rosiorii de Vede

Incendiu apartament Rosiori

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai multi locatari au fost evacuati, ieri dupa amiaza din cauza fumului provenit de la incendiul izbucnit intr-un apartament aflat la etajul trei al unui bloc din Rosiorii de Vede. Doua din cele patru camere ale apartamentului au fost distruse in urma incendiului provocat de un scurtcircuit la instalatia electrica.Din fericire nici o persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Pompierii rosioreni au intervenit, ieri dupa amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un apartament aflat la etajul trei al unui bloc de pe strada Sanatatii. Zece persoane au fost evacuate din cauza fumului gros care a cuprins intreg imobilul,dar nici o persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. In momentul izbucnirii incendiului nu se afla nimeni in apartament, pompierii fiind  alertati de un vecin. La fata locului s-au deplasat 12 subofiteri din cadrul Detasamentului Rosiorii de Vede cu doua autospeciale si un echipaj SMURD.
Doua din cele patru camere ale apartamentului au fost distruse de flacari, in cateva minute, valoarea pagubelor fiind insemnata. Evenimentul s-a produs la aproximativ o jumatate de ora de la plecarea proprietarilor din locuinta.