Incendiu pe strada Teilor din Rosiorii de Vede

Incendiu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un incendiu de vegetatie uscata a cuprins mai multe gospodarii de pe strada Teilor din Rosiorii de Vede. Un barbat a dat foc unei gramezi de frunze uscate in gradina casei iar focul s-a extins in curtile din jur punand in pericol mai multe case. Interventia pompierilor rosioreni pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ 15 minute.

Panica, ieri-dupa amiaza pe strada Teilor din Rosiorii de Vede cand vegetatia uscata din mai multe gradini a fost cuprinsa de flacari ce se extindeau rapid. Neglijenta unui barbat ce a dat foc frunzelor uscate adunate din gradina sa a pus in pericol si proprietatile invecinate. Din cauza vantului focul a cuprins vegetatia uscata din mai multe gospodarii si numai intervenia rapida a pompierilor a salvat casele din jur.

Tocmai pentru a evita astfel de incidente, la Rosiorii de Vede resturile vegetale din gospodarii sunt ridicate saptamanal de o firma aflata in subordinea consiliului local pe cheltuiala municipalitatii, fara costuri suplimentare pentru rosioreni.