Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria a fost spart

Liceul C. Noica spart de hoti

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Panică în aceasta dimineaţă la Liceul Constantin Noica din Alexandria. Femeia de serviciu a găsit dezastru în incinta unităţii de învăţământ. Locaţia a fost spartă, din interior fiind sustrase mai multe bunuri printre camere de supraveghere dar si calculatoare.

Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria a fost atacat de hoţi. Cea care a dat alarma în această dimineaţă a fost femeia de serviciu, care imediat a anunţat conducerea unităţii de învăţământ. Mai departe, directorul a sunat la 112, pentru a relata incidentul. Potrivit conducerii, la sistemul de supraveghere video era umblat.

Directorul crede că cei care au intrat fraudulos în incinta unităţii de învăţământ, ar fi făcut acest lucru pe lângă grădiniţa aflată în imediata apropiere a liceului, aceasta fiind într-un proces amplu de reabilitare. Între cele 2 instituţii nu există gard.

Cercetările efectuate de poliţişti s-au încheiat în cursul acestei după amiezi. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.
Acum, rămâne ca şi cei vinovaţi să fie găsiţi de către poliţişti.