Mai multe persoane din Alexandria au fost inselate prin metoda "Accidentul"

Metoda "Accidentul"

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In 3 zile, la Alexandria au fost inregistrate 10 cazuri de inselatorii prin metoda “Accidentul”. Infractorii au reusit sa pacaleasca doar 3 persoane cu varsta cuprinsa intre 60 si 70 de ani, valaorea ridicandu-se la aproape un milard lei vechi.

Cei care folosesc metoda “Accidentul”, inca dau lovituri dupa lovituri. In doar 3 zile, la Alexandria au fost inregistrate 10 astfel de cazuri, infractorii reusind sa pacaleasca doar 3 persoane cu varsta cuprinsa intre 60 si 70 de ani, valoarea pe care hotii au reustit sa o stranga de la cele 3 victime fiind de aproape un miliard. Pentru a nu cadea victime ale acestor indivizi care nu au scupule, polititstii fac recomandari.
In cazul in care o persoana va suna sa va anunte ca cineva drag din familie a facut un accident de circulatie, nu trebuie sa va impacientati. In primul rand, cei care suna familia celor implicati in anumite evnimente rutiere sunt politistii, care se recomanda spunand nume, prenume, gradul, functia si departamentul din care fac parte in cadrul politiei. Important este sa cereti detalii privind unitatea medicala, de politie unde s-ar afla ruda implicata in accident.
În niciun caz nu daţi crezare imediat unor poveşti tragice anunţate telefonic de persoane care pretind că au calitate oficială, ci verificaţi informaţia printr-un apel la 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!